pühapäev, 14. november 2010

Kurb tõsiasi

Läbi aegade on nii olnud, et kui ma olen seltskonnas, kus tarvitatakse alkoholi.... on järgmine päev paha olla vaid minul. Ok, sellega ma võiksin ju ka leppida, sest ega ma siis iga päev ka sellist seltskonda ei naudi.
Nüüd aga, olles seltskonnas, kus tarvitatakse midagi magusat kommide, shokolaadi või kookide näol, tuleb lisagramm vaid mulle. Ja see mulle enam mitte ei sobi!!!
90% inimestest väidab seejuures, et oli ka juba aeg normaalkaalu jõudmiseks, AGA... mina olen hetkel 200g kaugusel enesetapust.
Kui keegi tõesti arvab, et see pole küll põhjus... aga kuna mulle tundub, et ainus, mis aitaks oleks söömise lõpetamine (vist), siis suren ma hiljemalt jõuludeks nälga...
Aga see on nüüd otsustatud, et kui ma hiljemalt 24.detsembri hommikul ei näe kaalul harjumuspäraseid numbreid, siis kuni uueaastani ei söö ma ühtki ampu.
See on nüüd siis lubadus.
Saab näha.

1 kommentaar:

Kessukas25 ütles ...

No ma ei tea? Ma hea meelega võin Sulle enda riideid pakkuda.Täiesti tasuta annaks ära. :D
Mul on ilmselt mingi stress või asi, aga kaal kukub kolinal.Kaalun juba vähem, kui tahaks ja sealjuures söön korralikult ja mõni õhtu isegi liiga palju.Mis Sa siis arvad? Kuhu ma selle riidekoti Sulle saata võin? :D :D