neljapäev, 12. veebruar 2009

Kiire ülevaade

Pühapäev läks nii kiiresti, et ei mäletagi sellest suurt midagi. Hommikul tegin küpsisetorti (küpsised olid Selga vanilje ja shokolaadi omad, mida immutasin piimaga, vahele kohupiimakreem vahukoorega, punasesõstramoos ja külmutatud mustsõstrad, peale riivisin tumedat shokolaadi). J'i arvamust ei maksa küsidagi, sest kui tegemist on koogiga, on tema juba pöördes :). Isiklikult mulle need pruunid küpsised seal vahel eriti ei meeldinud.
Traditsiooniliselt vaatasin "Tähelaeva" ja ma isegi ei mäleta enam, kes külaliseks oli :O. Saatejuht oli A.Raid - see on meeles. No tõesti piinlik... ju siis polnud nii oluline inimene mu jaoks :D (kontrollisin nüüd telekavast seda külalist: Merle Jääger. nojah. Ega ta mu jaoks väga sümpaatne ei ole, ju selles siis asi).
Lõunal suusatasime pururumpide (loe: porilompide) vahel.
Õhtul kokkasime köögis (J aitas asjalikult kõiges). Menüüs oli kartulipuder, hakklihakaste, porgandisalat ja peedi-küüslaugu salat. Ennast kiitmast ma siinjuures ei väsi, sest see lihtsalt oli super! Olgu öeldud, et J maitses küüslauku, sibulat, porgandit; peeti polnud nõus maitsma tegemise ajal, kuid hiljem oli nõus sööma kõike. Ei söönud küll tervet portsu ära, aga arvestades asjaolu, et talle tegelikult ei maitse kartulipuder, ammugi siis salatid: oli ta tegelt ikka vääääääga tubli. Tundub, et seenipp töötab, et kaasa laps söögivalmistamisse ja ta sööb pärast kõike :)
Esmaspäev oli vaba päev, mis läks maal meeletu kiirusega. Tegime kakao-jõhvika muffineid (retsept, mille järgi tegin, oli küll kakao-kirsi muffinid), kuid mul polnud kirsse käepärast... aga ega siis seepärast ei saa veel kooki küpsetamata jätta, eks ;)
J kukkus esmaspäeval toolilt maha, saades kuklale muhu, ja hiljem Kiina'ga (kusjuures J oskab juba ta nime peaaegu õigesti hääldada, öeldes "L" asemel "R" veel vaid valesti :D) mängides, kukkus veel ja sai oimu kohta ka muhu/sinika. Ja õhtul rongis kukkus ta ka veel istmelt maha, kuid siis õnneks ei löönud ta end ära, kuna reageerisin piisavalt kiiresti.
Teisipäev läks linnutiivul: ilma eriliste vahejuhtumiteta. J sõi Mimmi tehtud leiba :O, ja ei kommenteerinudki seda sõnadega "paha sai!" :D. See vist siis kompliment Mimmile :D (et fänne on peale minu ja Ka rohkemgi :D).
Kolmapäev oli esimest korda hetk, mil J väitis, et ei taha vaja minna poodi :O. Tavaliselt on ta vähemal või rohkemal määral shopohoolik. Õhtul jäi 3-minutiga magama.
Nädalavahetuseks on plaanid tehtud ;)

Kommentaare ei ole: