teisipäev, 23. september 2008

Sügis...

...on käes :) Imelikul kombel kirjutasin eile nii mõnelegi meilile alla: Ilusat sügist! Õhtul kuulsin raadiost, et olevatki alanud :). Maal elamine annab juba tulemusi: instinktiivselt tajun looduserütmi :D.
Kuna ilm oli superilus (ja J ei tahtnud mingi nipiga tuppa minna), siis käisime koolipargis vahtralehti korjamas. Lasteaia juurest oleks ilusamaid saanud, aga Härra :) ei viitsinud kolme sammu astuda. J arvas, et puulehed on "lilli"-d :) ja ei aidanud ka minu korrutamine, et need on puulehed. Pärast käisime oma aias õunaraksus. Hiljem panime sügisejäljed telefoniraamatu (lõpuks ometi leidsin sellele kasutust) vahele - nüüd on meil algeline herbaarium. Täna on meil plaanis need kleepida paberile: arendame loovust ja õpime liimimist :)
Oma aega ei oska ma endiselt planeerida :(. Tahaks nii palju asju teha, kuid ei jõua, sest enne tuleb TJ. Eile võtsin taas J'i pooliku kampsuni kätte ja kudusin seda veidi (nii umbes 5cm) edasi. Ja raamatut lugesin 10 lehekülge ainult. Ja aru ma ei saa, kuidas teised inimesed jõuavad igasugu asjadega hakkama saada - müstika! Kas tõesti tehakse kõike une arvelt?

Kommentaare ei ole: