teisipäev, 15. veebruar 2011

Sõbrapäev

Eile oli sõbrapäev. Tahate kommentaari? Hommik algas nagu iga teine, laps vingus ja oli kiire, kiire. Tööl oli ka nagu ikka... Kuniks helises telefon ja ma sain teada, et mingi kuller tahab mind näha. Nojah, eks ma oleks võinud ju temaga kokku saada, aga ma polnud midagi tellinud. Nii ma ütlesin ka kullerile (kes mind tunneb, teab, kui järsk ma võin olla, kui sõita suvaliselt minu mõtetesse sisse)... Kuller siis seletas, et ma pole jah midagi tellinud, aga ta tahaks ikka tulla, kuna on sõbrapäev ja mulle olevat keegi lilli saatnud. No tere hommik tõesõna! Ei, ei tööl ei ole mul lilledega midagi teha. Kohtume õhtul!
Õhtul siis jõudsin tormates peaaegu kokkulepitud ajaks koju ja kohe oli ka kuller olemas. Andsin allkirja ja sain lilled... Polnud üldse see, mida ma oleksin osanud loota.
Trepist üles, ukse juures käristasin paberi lõhki ja see pilt, mis avanes... :O:O:O:O:O 5 punast roosi, mis lõhnasid nagu roosid :O, kommikarp ja kaart. Jumal tänatud! Tean vähemalt, keda tänada ;)
Avasin kaardi ja seal ilutses keset kaarti tekst: "SINULE!" ???Sinule??? Mismõttes???? Sinule??? :O
Järgnevaks uurisin saatelehte, kus ei olnud mingit infot saatja kohta, aga kesiganes mulle need lilled, kommid saatis, teadis täpselt mu nime (õiget kirjapilti), mu tööaadressi täpsemalt kui ma ise ja mu telefoninumbrit. Arvestades, kus ma töötan, siis polegi eriti hull... kui eeldada, et saatja on meessoost, siis on umbes täpselt 100 meest, kellele ma võin igal kohtumisel meelalt naeratada ja ütelda: "Aitäh!" ;)
Kuna aga käekiri kaardil oli kangesti tuttav ja lakooniline anonüümsus samuti, siis arvasin, et saatjaks saab olla ainult 1 inimene mu tutvusringist, kes teab, et mulle ei meeldi tähtpäevadel (nagu sõbrapäev, naistepäev) liialdatud tähelepanu... Saatsin tänusõnumi ja õige pea sain ka vastuse: “Kas Sa ei leia, et liiga hilja tänad, ma peaaegu enam isegi ei mäleta, millal viimati Sulle lilli saatsin. Aga tunne neist rõõmu sellegipoolest! ;)”
Nojah.
Mis seal ikka.
Eks ma siis tunnen, kui kass pole neid vahepeal enda omaks pidama hakanud.

PS. Täna on vallalistepäev... ma vist kuulun ka vallaliste hulka? :D
PPS. Täna hommikul unustasin J'le lehvitada ja karistust ei tulnud kaua oodata. Saapapaelad olid saapaisse topitud ja üks paelaots jäi teise saapa konksude taha ja ma käisin täiesti sirge tee peal, mis polnud libe ega midagi täiesti kõhuli... Jesssss!

1 kommentaar:

Kessukas25 ütles ...

Uudishimu tapab, kes need lilled siis saatis? :) Ma ei saand mitte üht kõrt a noh, elan üle vast? Ehk naistepäeval veab rohkem? ;):D