esmaspäev, 22. detsember 2008

J laulab jõululaulu

Igaksjuhuks peaks täna õhtul ehk hakkama jõululuuletusi õppima: J tüütab oma fantaseeriva helistamisega (käsi vastu kõrva) pidevalt Jõuluvana, kes lubab talle külla tulla... Mine tea, äkki kõigist neist pahandustest ja tempudest hoolimata siiski ta tuleb... :)
Viimase aja hit-lause on: "Emme, mine koju!". Väga universaalne lause, mida võib kasutada siis, kui emme pahandab või kui emme palub midagi teha või lihtsalt niisama, et nalja saada. Enamus aega, kui ta seda ütleb, on emme ka kodus olnud :D - seega ta vist sisust hästi aru ei saa, aga lausete moodustamise harjutamiseks sobib sellegipoolest.
Kassi panen dieedile. See ei ole enam silmale ilus vaadata. Kui linna satun, siis tahaks eksida lemmiklooma poodi, sest ta kasukas karjub tugevalt harja järele. Ja karva ajab ta ka meeletult.
Õnneks juhtusin hiljuti (tegelikult päris mitu korda järjest lausa) vaatama kanal 11'st saadet "Täiuslik koduperenaine", kus Anthea Millicent Turner andis muu hulgas hea nipi, kuidas karvu kõige lihtsam koristada on. Nimelt märja käega pidavat olema hea neid kokku pühkida. Proovisin eile, ja see tõepoolest toimis. Ainus halb selle juures on, et sedasi eemalduvad absoluutselt kõik kassikarvad.... ja see teadmine polnud üldse mõnus. Enne nägin lihtsalt, et mu tekk on väga kassikarvane, kuid see karvahunnik, mille ma kokku kraapisin.... kassil ei tohiks sellise kaotuse juures enam midagi seljas olla, aga on... tõsine karvakera on (kuna ta paksuks ja ülbeks on läinud).

Kommentaare ei ole: